Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles
Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles 

Casa de Contenidors - Un nou concepte Cargotectura

Construim el seu habitatge modular intel·ligent i sostenible fent que siguin més assequibles. Els nostres projectes amb contenidors estan dissenyats per treure el millor rendiment dels seus diners. Els nostres arquitectes combinen mobilitat operacional amb una planificació intel·ligent per assolir els espais més habitables amb menor despesa.

 

Els mòduls són molt més funcionals per al transport i la instal·lació, reduint un nombre important d'hores en l'execuciò de l' obra. Hem desenvolupat sistemes de baix manteniment peró sense renunciar a diferentes seleccions de complements com per exemple: les cobertes, balcons, gama de banys i cuines, solariums integrats, terrasses enjardinades i solucions energètiques inclosa la recollida d'aigua. Aquests packs addicionals es configuren de forma ràpida amb un fàcil muntatge i desmuntatge.

 

Aquesta flexibilitat que ofereix l'allotjament modular en contenidors marítims, estan revolucionant el concepte d'ambient familiar. Creiem que el moviment de la construcció modular emergent és el futur en la construcció d'habitatges a tot el món, aquesta tipologia portarà també un canvi en el estil arquitectònic interactuant positivament en l'entorn de manera significativa, gràcies a la seva sostenibilitat.

 

Producció precisa i mecanitzada juntament amb l'última tecnologia de modelatge 3D implica que tot el procés a fàbrica sigui en un entorn mediambiental controlat i amistós.

 

R - R - R

Reusa Redueix Recicla

 

 

Modular

¡Construcció eficient

 

 

Control

Pressupost Tancat

 

 

Energia Neta

Autoconsum

 

 

Memo y Calidades 2024 - 2ndChance Containers
Catàleg 2024
2ndC_C Catalogue _FULL 24 .pdf
Documento Adobe Acrobat [31.1 MB]

Clicka per rebre

una proposta

econòmica

Cases de Contenidors > Tot inclòs > Informació i detalls

 

Si us esteu plantejant construir una casa d'aquest tipus, a 2ndChance Containers a més, trobareu diverses tecnologies i solucions. Primer de tot, heu de saber què significa el concepte de tot inclòs ja que alguns paràmetres són completament específics de la vostre parcel·la i població i, per tant, difícil de quantificar llevat que es faci un estudi detallat.


Bàsicament el preu d'una casa modular es composa de:


1. La pròpia construcció de la casa
2. Equipament de la casa
3. La documentació del projecte
4. Els fonaments ( en cas necessari) , sistema per pilars
5. El transport


2ndChance Containers estudiem al detall cada un dels elements que componen la seva casa i tenim acords de compra dels materials per construirla. Així aconseguim que el preu sigui molt competitiu i el preu de la construcció de l'habitatge sigui molt exacte i precís estant el preu tancat des del primer dia.

 

La variable que més encareix o abarateix una casa modular són les qualitats dels acabats que és el que fa que unes cases siguin millors que d'altres. En definitiva, els costos estructurals són infinitament menors als de la mà d'obra i, sobretot, dels acabats.

 

L'habitatge s'ha de lliurar al propietari completament equipada i llesta per al seu ús. Si no és així, és impossible aconseguir la cèdula d'habitabilitat de la mateixa i, per tant, ser registrada i escripturada. 


El projecte és necessari per a la construcció de la casa ja que d'altra manera no podria construir-se complint totes les normatives. El projecte es desenvolupa per a cada client i casa i  s'adapta a les necessitats del client i s'ajusta tot per complir amb la normativa municipal i el CTE. 


La fonamentació està inclosa en el preu. Tanmateix el valor exacte de la mateixa només és possible valorar-un cop realitzat l'estudi geotècnic del sòl i calculada l'estructura perquè el terreny resisteixi amb totes les garanties el pes de l'habitatge. 


El transport és la variable que depèn, òbviament, de la distància entre el punt de fabricació i la ubicació i condicions d'accés de la parcel·la. Però el càlcul del transport d'un habitatge modular amb contenidors és senzill.


A les despeses anteriors  cal afegir alguns costos administratius obligatoris i que necessàriament s'han d'abonar per part del client - promotor a les diferents administracions o professionals i no a a 2ndChance Containers, aquests són:


1. La llicència de construcció que es paga a l'ajuntament.
2. L'estudi geotècnic per a conèixer la resistència i propietats del sòl obligatori.
3. Els registres i escriptures un cop s'acaba la construcció.


El concepte de tot inclòs en habitatges modulars a a 2ndChance Containers és uns dels punts forts més decisius a l'hora de decantar-se per aquest tipus de construccions. Els marges de construcció i fabricació d'aquests habitatges estan altament optimitzats. 

 

 

Retallem els temps constructius tradicionals en un 70%

 

3D Modelling

 

Cases de Contenidors - De la idea al dibuix

 

Procés senzill i guiat

 

L'opció de construir una casa prefabricada modular a dia d'avui és una decisió molt intel·ligent pel que fa al que fa a la relació qualitat-preu i, sobretot, pel concepte de preu i termini tancat.

 

Escurcem el lliurament

Tot ben lligat

Et podem ajudar

Residencial

Comercial-Pop Up

Hoteleria-cabines

Bar -Txiringuitos

Restaurants

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2ndchancecontainers es una marca de IZZYLOG Global Partner SL

Llamar

E-mail

Cómo llegar