Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles
Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles 

Finançament préstec autopromotor

2ndChance Containers per garantir tot el procés i facilitar als nostres clients l'accés al seu habitatge, li pot informar de l'procés habitual per demanar un crèdit auto promotor en el seu banc de confiança. Una casa modular, en cas necessari, es finança exactament igual que una casa de maó

 

El préstec autopromotor va dirigit a particulars per a la construcció de casa. De forma general, totes les entitats bancàries estableixen el compliment d'una sèrie de requisits previs. Disposar de la parcel·la en propietat sobre la qual es construirà l'habitatge, el projecte per a la futura habitatge ha d'estar signat per un arquitecte i visat pel Col·legi d'Arquitectes corresponent, amb tot l'anterior, haver obtingut la llicència d'obres a l'Ajuntament on es construirà l'habitatge.

 

Amb el projecte del seu futur habitatge i la llicència d'obres podrà negociar amb el seu banc de confiança per establir les condicions de l'crèdit acte promotor que l'ajudarà a finançar la construcció. Establir el valor prestat, l'interès i la durada de l'crèdit dependran de la seva capacitat d'estalvi econòmic, altres préstecs pendents i dels seus ingressos. El més habitual és que es concedeixi un màxim d'entre 80 i 85% real de l'import que vagi a necessitar i una durada màxima de la subscripció hipotecària de 30 anys.

Focus en el projecte

 

Empenta, dedicació i la nostra àmplia disponibilitat

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Contacta amb nosaltres:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2ndchancecontainers es una marca de IZZYLOG Global Partner SL

Llamar

E-mail

Cómo llegar