Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles
Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles 

Procés de compra

Construim el seu habitatge modular intel·ligent i sostenible fent que siguin més assequibles, els nostres projectes amb contenidors estan dissenyats per treure el millor rendiment dels seus diners. Els nostres arquitectes combinen mobilitat operacional amb una planificació intel·ligent per assolir els espais més habitables amb menor despesa.

 

Els mòduls són molt més funcionals per al transport i la instal·lació, reduint un nombre important d'hores en l'execuciò de l' obra. Hem desenvolupat sistemes de baix manteniment peró sense renunciar a diferentes seleccions de complements com per exemple: les cobertes, balcons, gama de banys i cuines, solariums integrats, terrasses enjardinades i solucions energètiques inclosa la recollida d'aigua. Aquests packs addicionals es configuren de forma ràpida amb un fàcil muntatge i desmuntatge.

 

Aquesta flexibilitat que ofereix l'allotjament modular en contenidors marítims, estan revolucionant el concepte d'ambient familiar. Creiem que el moviment de la construcció modular emergent és el futur en la construcció d'habitatges a tot el món, aquesta tipologia portarà també un canvi en el estil arquitectònic interactuant positivament en l'entorn de manera significativa, gràcies a la seva sostenibilitat.

 

Producció precisa i mecanitzada juntament amb l'última tecnologia de modelatge 3D implica que tot el procés a fàbrica sigui en un entorn mediambiental controlat i amistós.

 

 

Pasos a seguir per la teva casa de contenidors

El disseny

Explica'ns la casa dels teus somnis i t'ajudarem a veure-la, en paper, en maqueta, en 3D

L'estudi (€)

Un estudi personalitzat per evitar sorpreses. Junts farem amb transparència un pressupost sense fisures

Acord

El contracte on es confirmen les qualitats establertes, la data de lliurament, i el preu final.

 

Customitza

S'inclou l'adaptació,   l'elecció dels acabats, la fusteria per a sostres,armariscuines ... La comprovació de la instal·lació elèctrica

L'Obra

Ens  encarreguem del projecte bàsic i d'execució en el col·legi oficial per el corresponent visat, la sol·licitud de llicència a l'ajuntament...

Arquitectura moderna

Cases inteligents

Disseny funcional i modern es combinen en total harmonia en aquests tipus d'habitatges intel·ligents.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.
Ha introducido los siguientes datos:

Contacta amb nosaltres:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2ndchancecontainers es una marca de IZZYLOG Global Partner SL

Llamar

E-mail

Cómo llegar