Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles
Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles 

 Bar - Xiringuitos fets amb contenidors

El 1913 es va inaugurar al passeig marítim de Sitges el "El Kiosket", un bar a peu de platja, amb una fantàstica terrassa que es va convertir en un lloc obligat per als locals que gaudien de les seva vida social.

 

Però no va ser fins a 1949, quan el periodista, escriptor i client habitual César González Ruano, va anomenar-ho d'una altra manera batejant-lo com "xiringuito", sobrenom que tenien en l'època els bars de Cuba que servien cafè filtrat en mitges.

 

Es bó saber d'on venim, especialment per mirar endevant i plantejar-nos el futur. Donem continuitat als conceptes tradicionals que ens identifiquen amb noves propostes constructives més sostenibles i si ens ho demaneu energèticaments autosuficients. La construcció modular que ens permet l'us dels contenidors retalla de manera important la inversió vs el txiringuito de fusta i aprofita molt millor els espais destinats a un rendiment econòmic.

 

Hi han infinites configuracions per aplicar i totes elles generen admiració a la potencial clientela, degut a la singularitat constructiva. El nostre propòsit es donar una segona oportunitat als contenidors i d'aquesta premisa en fem empresa.

 

Retallem els temps constructius tradicionals en un 70%

Bar plan 2 views
Vista bàsica frontal i lateral contenidor de 20´
20ft 3 win.pdf
Documento Adobe Acrobat [97.6 KB]
Bar plan amb instal.lació elèctrica
Planells bàsic per iniciar una estratègia
20ft 3 win electricity.pdf
Documento Adobe Acrobat [427.7 KB]

Residencial

Comercial

Hotels

Bars

Restaurant

Usuario de Houzz-649625979 de Tiana, Cataluña, ES en Houzz
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2ndchancecontainers es una marca de IZZYLOG Global Partner SL

Llamar

E-mail

Cómo llegar