Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles
Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles 

Containers: Shops,  pop-up stores,  branding container 

Ens apassiona la construcció sostenible i tot el que amb ella està relacionat. Encarem el projectes amb gran il·lusió ja sigui una petita boutique o un complex i equipat stand de fira. Som capaços amb un extraordinari disseny de donar un servei complet, orientem en la fase inicial i ajudem a crear pressupostos realistes.

 

La nostra empresa es basa en la creença que les idees dels nostres clients són de màxima importància. El nostre equip està compromès a satisfer aquestes necessitats.

 

Els nostres socis són especialistes en el disseny i subministrament d'habitabilitat, la companyia integra aquestes habilitats per proporcionar col·lectivament, la cadena de valor.

 

A 2ndChanceContainers som conscients de l'estrès d'embarcar-se en un procés de construcció d'habitatge o projecte comercial.

 

Personalitzem cada projecte i ho fem perquè el nostre negoci com filosofia vol treballar estretament amb vostè en tot moment, el que anomenem one to one service. Comunicació constant per interactuar en possibles variacions que es puguin donar on going. Volem fomentar relacions a llarg termini i aquestes es construeixen i es mantenen.

 

Cada projecte necessàriament està estructurat meticulosament, és imperatiu per garantir la eficiència del procés de construcció. Els agents que intervenen treballant en harmonia i amb un compromís comú. D'aquesta manera, les tensions es redueixen al mínim, la qualitat de la mà d'obra es fomenta i la resposta és visible.

 

Estem especialment atrets a aquells projectes amb contenidors que ens desafien i amplien la nostra pròpia creativitat.

Retallem els temps constructius tradicionals en un 70%

STAND HIDRAULIC
Brochure 2nd Hydraulic.pdf
Documento Adobe Acrobat [640.9 KB]

     Residencial

       Comerços

           Hotels

Bars

      Restaurant

Cabinas 20HC_24
Cabinas sostenibles con Contenedores Marítimos
Cabina 20HC_PLANT_24 .pdf.pdf
Documento Adobe Acrobat [24.3 MB]
Cabinas 40 HC_24
Cabinas sostenibles con Contenedores Marítimos
Cabinas 40 HC_PLANT_24.pdf.pdf
Documento Adobe Acrobat [23.1 MB]
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2ndchancecontainers es una marca de IZZYLOG Global Partner SL

Llamar

E-mail

Cómo llegar