Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles
Cases de Contenidors Modulars i Sostenibles 

Restaurants de contenidors

 

2ndChanceContainers no ha cessat en el seu afany pedagògic, fem difusió de la utilització de les últimes tendències de disseny en la construcció amb contenidors, en aquesta àrea de la restauració estem totalment focalitzats.

 

La tasca del nostre equip humà, altament qualificat, així com els agents externs que hem integrat a la nostre organització, sumen una solució de servei que està capacitada per executar qualsevol projecte d'interiorisme i exteriorisme.

 

A la seva obra nova o ampliació de nous espais de negoci, li donarem un toc especial d'estètica i bellesa, funcionalitat, qualitat, solidesa i especialment de durabilitat amb mínim manteniment.

 

Anexes, miradors, cocketeleries, grill service...aprofita realment tot el potencial del seu negoci?

 

L'empresa, des de la seva dedicació a l'Enginyeria, fabricació, muntatge d'estructures amb contenidors considera aspectes claus:

 

- La millora dels serveis que presta, fidelitzant als seus clients i motivant als seus treballadors en la feina en un espai singular i modern.

 

- Garantim el compliment de la normativa legal aplicable a totes les activitats de l'empresa, així com el compliment dels requisits dels nostres clients

 

- Entrega del producte acabat cuidat fins al mínim detall i som especialment curosos en el compliment dels terminis establerts.

 

 

Retallem els temps constructius tradicionals en un 70%

Residencial

Comercial

Hotels

Bars

Restaurants

Usuario de Houzz-649625979 de Tiana, Cataluña, ES en Houzz
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© 2ndchancecontainers es una marca de IZZYLOG Global Partner SL

Llamar

E-mail

Cómo llegar